Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıldönümü
  18 Nisan 2019

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıldönümü dolayısıyla Müdürlüğümüzde 8-12 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Aydın Fitnat Azizler İlköğretim Anaokulu, Aliya İzzet Begoviç İlköğretim Okulu, Mimar Sinan Anaokulu, Yeni Nesil Kreşi ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumundaki öğrenciler Müdürlüğümüzü ziyarete gelmiş ve kendilerine hediye verilerek ikramda bulunulmuştur. Polis Emeklileri Derneği Aydın Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Müdürümüz Sayın Şinası DUR'u Makamında ziyaret etmişlerdir.

Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri ile birlikte Aydın ilinde bulunan Şehit ailelerinin evlerine ziyarette bulunulmuştur.

POMEM Müdürümüz Sayın Şinasi DUR ve beraberindeki heyet etkinlikler kapsamında;

Kemer Mezarlığı Şehitlik ziyareti, Şehitlerimiz için mevlid programı ve lokma hayrı dağıtımı programlarına katılmıştır.

Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri ile birlikte, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Dr.Rahmi BAŞTUĞ ile beraber Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER'i makamında ziyaret etmişlerdir.

İl Emniyet Müdürlüğü A hizmet binası bahçesinde düzenlenen Atatürk büstüne çelenk koyma programına Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri ile birlikte katılım sağlanmıştır.

Aydın Polisevinde Şehit aileleri, gaziler ve emekli personel için düzenlenen yemeğe katılmıştır.

Müdürlüğümüzde görevli personelin ve eğitim gören öğrencilerimizin bayramlarını tebrik etmiştir.

Haber Paylaş