DUYURULAR

23. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİ İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ADAYLARIN DİKKATİNE!!!
  13 Mart 2019

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ASIL ADAY ÖĞRENCİLERİN GEÇİCİ KAYIT İÇİN 18 MART 2019 GÜNÜ SAAT:17.00’ A KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. ZAMANINDA GELMEYEN ADAYLARIN KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.

KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ İÇİN ADAYLARIN GETİRECEĞİ BELGELER

1. Nüfus Cüzdanının aslı ile birlikte 2 adet fotokopisi
  2. Evli olan adaylar için, eşine ait nüfus cüzdanın 2 adet fotokopisi, Eşine ait 2 adet biyometrik fotoğraf ve evlilik cüzdanın aslı ile birlikte fotokopisi
  3. Askerlik Hizmetini yapmış adaylardan “Terhis Belgesi” nin aslı, 1111 sayılı Askerlik Kanununun 10. Maddesine göre askerlik hizmetini yapmış sayılanlardan ise “ Askerlik Durum Belgesi” nin aslı,
  4. Mezun olduğu üniversiteye ait diplomanın aslı veya onaylı örneği; diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar diplomalarının aslı yerine lisans yaptığı üniversite / enstitü / yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı öğrenci belgesi)
  5. Vukuatlı nüfus kayıt örneği ve ikametgâh belgesi (e-devlet sistemi üzerinden alınacak belgeler kabul edilecek olup aile bilgileri de olacak şekilde ayrıntılı olacaktır.)
  6. (4) adet biyometrik fotoğraf,

EĞİTİME GELİRKEN GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER

• Koyu renk kumaş pantolon ( tercihen siyah)
  • Koyu renk gömlek ya da kazak
  • Koyu renk ayakkabı (eğitim esnasında kullanılacağı için esnek ve rahat olmasına dikkat edilmesi)
  • Koyu renk mont (Hava Koşulları Dikkate Alınarak)
  • Eşofman Takımı ile Spor Ayakkabısı (Koyu Renk)
  • Terlik (Koyu Renk)
  • Yeteri kadar siyah  renk çorap
  • Pijama Takımı, şampuan, banyo ve el sabunu, banyo ve el havlusu ile tıraş malzemeleri vb.

Günlük kullanımda giyilecek elbiselerin en az 2 hafta kullanabilecek şekilde getirilmesi gerekmektedir.

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNDE KULLANILMASI YASAK OLAN, MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER

• Ses, görüntü ve depolama özelliği olan Akıllı Cep Telefonu, Bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, harici hard disk, powerbank, kamera vb. elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen telefon, şarj aleti hariç)
  • Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi
  • Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi
  • Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme
  • Her türlü kesici ve delici aletler (ustura, açık jilet vb.)
  • Her türlü takı ve aksesuarlar (düz alyans ve saat hariç)
  • Her türlü Kitap, siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler ( adaylarımız okumak istediği kitap ve yayınları kütüphanemizden alabilirler)
Haber Paylaş